Folkehelsekoordinator´n

UKLbildeVår egen Unn Kristin er nå også folkehelsekoordinator.

Vi har de siste årene hatt et prosjekt med innfasing av folkehelsearbeid i Evenes kommune. Prosjektet er nå avsluttet, og folkehelse er en naturlig oppgave for kommunen. Og folkehelse skal fortsatt være en synlig og prioritert oppgave for folkehelsekommunen Evenes.

- Kulturkontoret har fra før bred kontaktflate mot lag og foreninger, som er bærebjelken både for kultur og folkehelse i Evenes. Kultursektoren har ansvar også for friluftsliv, dette gjør at vi enklere kan arbeide helhetlig og se viktige områder i sammenheng. Satsinger som den kulturelle spaserstokken og den kulturelle skolesekken er gode bidrag i denne sammenhengen.

- Det er mye folkehelse i godt kulturarbeid, og det er mye kultur i folkehelsearbeidet.

Vi gratulerer Unn kristin, og ønsker lykke til med nye oppgaver til beste for innbyggerne.

>>Kontaktinfo Unn Kristin.

Unn Kristin Laberg