Møte om bredbånd

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

bredband

Evenes kommune inviterer innbyggerne i Liland og Bogen til informasjonsmøte om bredbånd-mulighetene.  Det blir meget viktige møter om vi skal få samme tilbud på Liland og i Bogen som vi nå får i Snubba, Østervik, Tårstad og Evenesmark, nemlig fiber.  Det som blir avgjørende er dokumentasjon av det reelle behovet til deg som innbygger.

Tilbudet som skal etableres i de fire områdene er bredbånd basert på fiber med betegnelsen FTTH - Fiber to the home.  Her er hastighet ikke noen begrensning ut fra normale behov og i tillegg kan du få TV-tilbud og telefon.  Det er altså et "trippel play"-tilbud - 3 play.   Arbeidet i de 4 områdene skal være avsluttet før jul i år.

Folkemøtene i Bogen 7. februar på samfunnshuset kl. 18 og på Liland skole 8. februar kl. 18 vil gi en beskrivelse av planene og tilbudet, samt beskrivelse av mulighet for Bogen og Liland.  Det er derfor viktig at vi kan dolumentere et så reelt behov som mulig og det er dette som er avgjørende om det blir et et utvidet tilbud.

Møtet i Bogen vil også gi informasjon om prosjektplanene om stedsutvikling av kommunesenteret.  Her vil vi også oppfordre til deltakelse og da selvfølgelig alle som ønsker å bidra til en positiv utvikling.

I dag har Liland og Bogen avgrenset tilbud på ADSL.  Vi håper derfor at områdene mobiliserer og møter opp for å dokumentere det reelle behovet.   Hvis du er på Facebook, meld din ankomst her.  Det er forøvrig ingen påmelding.

Har du spørsmål eller kommentarer kan Per-Kaare Holdal kontaktes.

Relatert artikkel