Kurs Evenes Syn- og mestringssenter

Skrevet av Unn Kristin Laberg . i kategorien Nyheter

Evenessenteret

Senteret arrangerer mange ulike kurs for å hjelpe synshemmede til å håndtere sin situasjon etter synstap.

De har opplæring i data, orienteringstrening, fysisk aktivitet, taktil sansetrening, hjelpemidler, hobby-aktiviteter og dagliglivets gjøremål.
I tillegg er det informasjon om rettigheter, det utprøves hjelpemidler og du får hjelp til å søke nødvendige hjelpemidler.

Å få eller ha en synshemming, fører ofte til et behov for å lære seg nye metoder for å lese, lage mat, håndtere data eller for å bevege seg. I infobrevet for 2017 finner du god informasjon om de ulike tilbudene på Evenes Syn- og Mestringssenter.  pdf Evenes Syn- og Mestringssenter Infobrev 2017 (195 KB)

På hjemmesiden til Evenes Syn- og mestringssenter finner du også en flott videosnutt fra tilbudet ved senteret. Absolutt verdt en titt for alle. Blant annet bilder fra tur til Vassbotn. Se her.

Du kan ta kontakt med senteret ved å ringe: 76 98 48 00 eller maile:

PS. Vi benytter anledningen til å minne om at visesangeren Tonje Unstad gjester senteret tirsdag 31. januar kl. 17.30 i regi av Den kulturelle spaserstokken i Evenes. Oppslag kommer.