Helse- og omsorgsplan - høring

Skrevet av Stine Fedreheim . i kategorien Nyheter

trim

Helse- og omsorgstjenesten har fått i oppdrag fra kommunestyret å utarbeide en helse- og omsorgsplan, den er nå ute på høring.

Det er nå laget et forslag til helse- og omsorgsplan for perioden 2017- 2020, og planen har fått navnet "Mestring og trygghet for alle". Dette er en den første helse- og omsorgsplanen som er laget for Evenes kommune.

Helse- og omsorgsplanen har fokus på mål, verdier og strategisk tekning innen helse- og omsorgsfeltet. Her kan du lese planen, samt komme med innspill frem til 7.desember 2016.

Her finner du dokumentet;  pdf Helse og omsorgsplan 2017 2020 (1.04 MB)
Du kan også lese det i papirformat på rådhuset.

I tillegg til selve planen har vi laget tjenestebeskrivelser for de mest sentrale tjenestene. Tjenestebeskrivelsene skal gi kommunenes innbyggere bedre informasjon om tjenestene. Disse kan du lese er:  pdf Tjenestebeskrivelser helse og omsorg (835 KB)

Innspill?

Høringsfristen er 7.desemeber 2016.
Du kan komme med innspill til planen på mail:

eller per brev til: Evenes kommune, Postboks 43, 8539 Bogen i Ofoten.