Rådmannens budsjettforslag 2017

Namnlst 1Rådmannen har i dag presentert sitt forslag til handlingsprogram og økonomiplan for 2017 - 2020 samt forslag til budsjett for 2017.

Handlingsprogrammet er en konkretisering av samfunnsplanen, som er nylig vedtatt av kommunestyret. Handlingsprogrammet og økonomiplanen har varighet for 4 år, og rulleres hvert år. Budsjett for 2017 er år 1 i økonomiplanen.

Det er formannskapets innstilling som skal ut på offentlig ettersyn. Etter møteplanen skal formannskapet avgi sin innstilling 29. november, mens kommunestyret har sitt møte 15. desember.

Les rådmannens forslag her: pdf Handlingsprogram og økonomiplan 2017-2020. Budsjett 2017. Rådmannens forslag (3.82 MB)

Det er også laget en publikumsversjon av økonomiplanen, slik at leserne kan lage sitt eget forslag til økonomiplan. >>Lastes ned her. Dette er et regneark som også omfatter en veiledning.