stilling ledigVi har følgende ledige stillinger, og ønsker deg med på laget:

Hjemmetjenesten:

Hjemmetjenesten yter tjenester til hjemmeboende, samt drift av en korttidsavdeling med 8 rom. Hjemmetjenesten er i stadig utvikling og endring, og vi jobber nå med å innføre velferdsteknologi i våre tjenester. Hjemmetjenesten er lokalisert i nær tilknytning til kommunens øvrige helsetjeneste. Vi har for tiden følgende ledige stillinger:
  • 100 % sykepleier/ vernepleier. Primært arbeidssted korttidsavdelingen.
  • 100 % sykepleier/ vernepleier. Primært arbeidssted hjemmesykepleien.
  • 100 % sykepleier svangerskapsvikariat ca ett år i hjemmesykepleie. Primært arbeidssted hjemmesykepleien
  • 15,8 % helsefagarbeider helgestilling (helgestilling 3 helger på 8 uker) Primært arbeidssted korttidsavdelingen.
Kvalifikasjoner:
  • For stilling 1,2 og 3 kreves 3- årig helsefaglig høyskoleutdanning, gjerne med erfaring fra hjemmetjeneste
  • For stilling 4 ønsker vi helsefagarbeider, omsorgsarbeider, hjelpepleier med autorisasjon.
  • Du må ha sertifikat.
  • Norsk språk

Evenes syke - og bygdeheim (ESB):

Evenes syke - og bygdeheim er kommunens sykehjem og har 20 plasser fordelt på to avdelinger, derav 8 plasser på skjermet avdeling. Vi har 19,8 stillingshjemler.
  • 100 % sykepleier/ vernepleier.
  • 77 % helsefagarbeider.
  • 50 % vikariat helsefagarbeider fra dd til 15.08.17
Kvalifikasjoner
  • For stilling 1 kreves 3 årig helsefaglig høyskoleutdanning (sykepleier/vernepleierutdanning)
  • For stilling 2 og 3: 3-årig helsefaglig høyskole utdanning, gjerne med erfaring fra sykehjem
  • Norsk språk.

Miljøtjenesten:

Miljøtjenesten gir bistand til barn, unge og voksne med nedsatt funksjonsevne Vi har ca 10 stillingshjemler, og trenger.
  •  60 % helsefagarbeider fast stilling (turnus med langvakter hver fjerde helg)
Kvalifikasjoner:
  • Helsefagarbeider, omsorgsarbeider, hjelpepleier med autorisasjon
  • Søker bør ha førerkort
  • Norsk språk

Ekstrahjelp/vikarer til omsorgstjenesten:

Vi trenger dyktige vikarer og ekstrahjelper til sykehjem, hjemmesykepleie og korttidsavdeling. Om du er sykepleier, fagarbeider, student eller assistent ønsker vi å høre fra deg. Du er hjertelig velkommen med søknad og skriv gjerne når det passer for deg å jobbe.

Du vil som ansatt i helse- og omsorgstjenesten møte på mange fagutfordrende, varierte og spennende arbeidsoppgaver. Disse løser vi både som team og gjennom selvstendige beslutninger. Vi er en liten kommune, hvor vi praktiserer gjensidig nærhet mellom ansatte og ledelsen. Vi er opptatt av å skape et raust og inkluderende arbeidsmiljø.

Vi jobber for at helse- og omsorgstjenesten skal ivareta både bruker, pårørende og ansatte. Vi tilstreber å få rett person på rett plass, og vi ønsker oss medarbeidere som er interesserte i å være med på i utvikle egen arbeidsplass.

Nærmere opplysninger om stillingene fås ved henvendelse til Eli Strømsberg tlf 481 95 911 eller Stine Fedreheim 918 19 032

For samtlige stillinger skjer tilsetting i samsvar med lover, reglement og gjeldende tariffavtale. Ved eventuelle interne opprykk kan det bli ledig andre stillingsprosenter.

Søknad fremmes på elektronisk skjema ( >>Link ), søknadsfristen er 06. desember 2016.