Fotokonkurranse

HP 2016 FØnsker du at nettopp ditt bilde skal pryde forsiden på Evenes kommunes mest leste dokument i 2017?

Vi bruker nemlig foto på forsiden av handlingsprogram og økonomiplan, detaljert årsbudsjett, årsrapport og årsmelding. Samme bilde og forside for disse 4 dokumentene for samme året. Og nå er vi i kronisk beit for et godt bilde for på forsiden av disse dokumentene for året 2017. Da frir vi til våre lesere, og inviterer til fotokonkurranse.

Bortsett fra heder og ære og fotokred i de samme dokumentene, tilbyr vi et Eveneskrus til den heldige vinner. Vi legger fortløpende ut mottatte bilder i en bildeserie på forsiden av hjemmesiden. Ta gjerne en titt på det vi har mottatt.

Så kommer ikke bildet ditt på forsiden av dokumentene, så kommer det i hvert fall på hjemmesiden.

Vi har ikke fastsatte kriterier, men ønsker bilder som:

* Viser er godt Evenesmotiv, eller
* Har en symbolikk vi ønsker å bli indentifisert med.

Bilder bør helst være i stående format, men dette er ikke noe krav. Har du et godt bilde i liggende format, så gjør vi en utsnitt.

Og bilder ditt? Det sender du på epost til . Frist for innsending settes til 1. november.

Her er noen forsider fra tidligere år:

HP 2015 vedtattBudsjett 2014regnskap 2009HP 2016 F