ETS Kunstforening jubilerer

Skrevet av Unn Kristin Laberg . i kategorien Nyheter

ETsKunst

Kunstforeninga i ETS  inviterer oss til åpningen av " Høstutstillinga 2016" ( Jubileumsutstilling),  fredag 14.oktober kl 12.00 på Skånland ungdomshus i Evenskjer sentrum.

Utstillingen vil være åpen både fredag 14.oktober fra kl 12.00- 18.00, og lørdag 15.oktober fra kl 11.00-16.00. Vi får se kunst i forskjellige sjangre og teknikker. Lørdag kl. 12.00 kommer Bogen Sangforening og synger.

- Kunstforeninga i ETS ble stiftet 14.august 1986 ( opprinnelig var navnet Skånland kunstforening - men ble endret i 2002 til "Kunstforeninga i ETS". Vi feirer derfor vårt 30 års jubileum i år. Det er også den 30. høstutstilling som arrangeres. Kunstforeninga i ETS har som formål å arbeide for større interesse og forståelse for bildende kunst og brukskunst. Foreninga drives på frivillig innsats/ dugnad. Vår første utstilling ble arrangert i Skånland ungdomshus. Fra november 1994- til oktober 2014 hadde vi lokaler i Breistrand gamle skole, men fra høsten 2014 leier vi lokaler ved Kulturskolen i ETS ( tidligere Boltås skole). Foreningen har for tiden ca 35 medlemmer, og disse kommer fra ETS-kommunene og noen også fra Harstad kommune. Noen av våre medlemmer har undervist i kunstfag ved kulturskolen etter flyttingen til Boltås skole, opplyser fungerende leder Torbjørn Hansen.