Gladtrimmen starter opp igjen

Skrevet av Renate Skredlund . i kategorien Nyheter

Gladtrim IIMandag 26. september kl. 14.15 er vår spesialergoterapeut Ingjerd Elisabeth Eriksen på plass i gymsalen på Liland skole.

Du er hjertelig velkommen til å være med. Gladtrimmen er et gratis treningstilbud for innbyggerne i Evenes kommune med fokus på styrketrening med basisøvelser som passer uansett alder og som kan tilpasses/graderes.

Her er timeplanen for høsten 2016:

Mandager klokken 1415-1515 i gymsalen på Liland skole
September Oktober November Desember

26

Første for sesongen

31

“Regelmessig fysisk aktivitet forebygger plager og er en viktig kilde for helse, livskvalitet og overskudd i hverdagen. Aktivitet gir positive gevinster gjennom hele livsløpet, og det er aldri for seint å begynne. Litt er bra, mer er bedre”

“Fysisk aktivitet er en virksom selvhjelpsmetode som en selv kan ta i bruk for å ta vare på, og bedre sin psykiske helse. Den gjør oss mer rustet til å mestre hverdagens krav og utfordringer”

“Styrketrening uten apparater har stor overføringsverdi til hverdagslivets aktiviteter som krever en viss muskelstyrke og balanseevne, for eksempel som å gå i trapper, løfte bæreposer eller å komme seg opp fra sengen”

Kontakt Ingjerd på tlf. 907 39106 for spørsmål

Banner Evenes kommuneWEB komprimert