Vi trenger nye ansatte

stilling ledigVi trenger flere nye og dyktige medarbeidere for å kunne gi innbyggerne fortsatt gode tjenester.

Evenes kommune ligger helt nord i Nordland, med både Harstad og Narvik en liten time unna. Her bor vi landlig – Midt i Opplevelsen - med lett tilgang til byenes tilbud. Vi har nå følgende ledige stillinger, og ønsker deg med på laget:

Hjemmetjenesten:
41 % sykepleier (helgestilling 3 helger på 8 uker)
100 % sykepleier vikariat i ett år, med mulighet for forlengelse. Todelt turnus
100 % Hjemmehjelp vikariat, dagarbeid. (fram til mars 2017)

Evenes syke- og bygdeheim:
100 % sykepleier (todelt turnus)

Barnevernstjenesten:
100 % barnevernskonsulent vikariat i ett år, med mulighet for forlengelse.

Miljøtjenesten:
80 % helsefagarbeider, turnus med 12-timersvakter hver 4. helg
67,78 % helsefagarbeider vikariat med mulighet for forlengelse, turnus med 12-timervakter hver 4. helg. Hvilende nattevakter inngår i turnusen. Lønnsbrøk 48,06 %
66,9 % helsefagarbeider vikariat, turnus med 12-timersvakter hver 4. helg

Ekstrahjelp/vikarer til omsorgstjenesten:
Vi trenger dyktige vikarer og ekstrahjelper til sykehjem, hjemmesykepleie og vår nye korttidsavdeling som åpner 24.oktober. Om du er sykepleier, fagarbeider, student eller assistent ønsker vi å høre fra deg. Du er hjertelig velkommen med søknad og skriv gjerne når det passer for deg å jobbe.

Du vil som ansatt i helse- og omsorgstjenesten i kommunen møte på mange fagutfordrende, varierte og spennende arbeidsoppgaver. Disse løser vi både som team og gjennom selvstendige beslutninger. Vi er en liten kommune, hvor vi praktiserer gjensidig nærhet mellom ansatte og ledelsen. Vi er opptatt av å skape et raust og inkluderende arbeidsmiljø.

Vi jobber for at helse- og omsorgstjenesten skal ivareta både bruker, pårørende og ansatte. Vi tilstreber å få rett person på rett plass, og vi ønsker oss medarbeidere som er interesserte i å være med på i utvikle egen arbeidsplass.

Nærmere opplysninger om stillingene foran fås ved henvendelse >>Stine Fedreheim 918 19 032.

For samtlige stillinger skjer tilsetting i samsvar med lover, reglement og gjeldende tariffavtale.

Søknad sendes på elektronisk skjema som hentes >>her, dette må vi ha innen fristen som er 30.09.2016.

Velkommen på laget.