Evaluering etter folkehelseuka

Skrevet av Renate Skredlund . i kategorien Nyheter

Logo med dato webDa har vi gjennomført evalueringsmøtet for folkehelseuka 2016.

Folkehelsekoordinator ønsker og takke for at mange er med og vil lage arrangement, bruker av sin tid, kommer på planleggingsmøter, holder frister og følger retningslinjene. Vi har hatt et godt samarbeid og har på en fin måte klart å vise bredden av hva lag og foreninger holder på med i Evenes og hva som blir resultatet når så mange "hiv sæ tel" og blir arrangører. Dere er alle gode folkehelsearbeidere.

Evenes kommune ønsker å videreutvikle en kommuneorganisasjon som tar sine innbyggere på alvor, og som gir befolkningen lyst til å være med og utvikle egen kommune. Vi har prøvd å legge til rette for deres frivillige innsats, og med dere som arrangører og hovedkomiteen som medarrangør og tilrettelegger har vi fått ei rik og mangfoldig folkehelseuke 2016.

Tusen takk til alle frivillige som deltok på møtet og gir oss viktig tilbakemelding. Takk til alle i hovedkomiteen som har jobba sammen med folkehelsekoordinator med å støtte både frivillige og enheter til ferdig produkt.

Alle ønskes velkommen med for videre folkehelsearbeid. Noen av arrangementene under folkehelseuka i år er ønsket videreført av arrangørene som ukentlige aktiviteter fremover. Det er flott!

Banner Evenes kommuneWEB komprimert

Tags: Folkehelse