Bryggetreff 2016

Bryggetreff 2016Hvor ellers kan du bli verdensmester, delta på sjørøvertokt og svinge deg i sommernatten?

Evenes kystlag inviterer til det årlige bryggetreffet, i år 5. og 6. august. Stikkord er åpent nasjonalt mesterskap i tørskatorskhaudryling med kr. 10.000 i premiepotten, bryggas verdensberømte fiskekaker, sveler, quiz, sjørøverier, rømmegrøt, diggbar musikk og ...

Program:

Fredag 5. August:
20:00 - BryggePub med quiz. Oppladning til treff.

Lørdag 6. august:
11:00 - Bryggekafe åpner og utstilling. Salg av fiskekaker, sveler, kaffe, thaimat, jubileumsutstilling fra Evenes husflidslag. Ny havn med mange gjesteplasser.
11:00 - Registrering og påmelding til åpent nasjonalt mesterskap i tørkatorskhaudryling.
12:00 - Mesterskapet begynner
15:00 - Sjørøvertokt i rom sjø (hyrekontoret åpner kl. 14:00)
ca. 17:00 - Bryggekafeen stenger.

21:00 – Bryggefest. Konsert og dans med Sirkus Kaurin.

Inngang på lørdag kveld kr. 200, ellers gratis.

Dugnad:
Bryggetreff kommer ikke av seg selv, og kystlaget inviterer til dugnad torsdag 4. august kl. 18:00. En av hovedoppgavene vil være å legge ut haudrylerbanen. Dette er en jobb som krever noe mannskap.

Bryggetreff 2016