Ny app fra HRS

HRS appHRS lanserer nå app gir oversikt over tømmedager, varslingsmulighet, åpningstider til miljøstasjoner og annen informasjon.

HRS-kommunene er nå lansert på appen «Min Renovasjon». Ved å velge adresse eller legge inn gårdsnummer/bruksnummer, får du opp tømmedagene som tilhører deg. For de som har problemer med å huske å sette frem dunken tømmedag kan man få varsel via appen om å sette frem dunken, også ved innkjøring av helligdager. I tillegg ligger oversikt over returpunktene og sorteringsinfo.

Du finner også åpningstidene til miljøstasjonene.

Dette er første versjon, og hvis du oppdager feil med for eksempel tømmeoversikten er det fint om du gir HRS tilbakemelding slik at feil kan rettes.

Slik laster du ned appen
Appen heter «Min Renovasjon», og er gratis å laste ned. Har du iPhone går du inn på App Store og laster ned, mens har du Android telefon går du inn på Google Play. Finn frem «Min Renovasjon» fra Norkart AS og last ned. Velg din kommune og legg inn adresse eller gårds- og bruks nr. Du kan i appen velge om du vil ha varsling og tidspunkt – dagen før eller samme dag.