Friluftsleir for ungdom på Skogøya

Skrevet av Renate Skredlund . i kategorien Nyheter

FriluftsleirKanopadling, natur, bålkos, villmarksmat, lavvo, samarbeid, stillhet, samhold, sosialt, fisking, stenmningsfullt...

Vil du ha en annerledes augusthelg med frilufts- og villmarksliv i fokus?

19 – 21. august arrangeres det friluftsleir på Skogøya for ungdom fra kommunen, 7. kl - 3. vgs. (skoleåret 2016/2017). Instruktører er ungdommer fra 16-17 år, samt voksne fra Speideren i Harstad. Det er gratis å delta. Speideren kjøper inn mat og har med utstyr for matlaging. Overnattingen blir i lavvo. Det vil bli friluftslivaktiviteter, naturkjennskap og samarbeid. Når du er påmeldt vil du få en pakkeliste med vanlig turutstyr som du kan ha med deg.

Påmelding gjøres skriftlig via e- post til: innen 17.august 2016. Oppgi: navn/adresse/alder/tlf. nr/tlf.nr foresatte/evt. matallergi/andre behov. Har du spørsmål kan du kontakte folkehelsekoordinator Renate Skredlund på oppgitte e- post adresse. Begrenset antall plasser. Med forbehold om nok antall påmeldte.

Tusen takk til Sparebankstiftelsen Nord-Norge som har vært med på å gjøre leiren til virkelighet.

Foto: Siri Fjellvang Tobiassen

Velkommen på friluftsleir!