Ledige stillinger - bli med på laget

stilling ledigVi trenger mer mannskap, og håper du vil bli vår nye kollega.

Ny korttidsavdeling, (korttdsopphold, avlasting og hverdagsrehabilitering):
 - Bli med på å utvikle noe nytt – du kan gjøre en forskjell

Vi trenger nå:
100 % Sykepleier (eller annen relevant helsefaglig utdanning)
15,83 % Helsefagarbeider (helgestilling 3 helger på 8 uker)

Evenes syke- og bygdeheim trenger:
100 % sykepleier
50 % helsefagarbeider
22 % helsefagarbeider

Du vil som ansatt i pleie- og omsorgstjenesten i kommunen møte på mange fagutfordrende, varierte og spennende arbeidsoppgaver. Disse løser vi både som team og gjennom selvstendige beslutninger. Vi er en liten kommune, hvor vi praktiserer gjensidig nærhet mellom ansatte og ledelsen. Videre er vi opptatt av å skape et raust og inkluderende arbeidsmiljø.

Vi jobber for at pleie- og omsorgstjenesten skal ivareta både bruker/ pasient, pårørende og ansatte. Vi tilstreber å få rett person på rett plass, og vi ønsker oss medarbeidere som er interesserte i å være med på i utvikle egen arbeidsplass.

Nærmere opplysninger om stillingene foran fås ved henvendelse Stine Fedreheim (klikk på lenke foran for kontaktinfo)

For samtlige stillinger skjer tilsetting i samsvar med lover, reglement og gjeldende tariffavtale.

Søknad sendes på elektronisk skjema som hentes her:  default Søknad om stilling

Søknadsfrist er 07.juli 2016.