Ledig stilling som landbruksrådgiver

stilling ledigPlan- og utviklingsavdelingen for Evenes og Tjeldsund har ledig stilling som landbruksrådgiver.

Stillingen er 100 % fast stilling fra og med 1. august 2016.

Vi ønsker søkere med interesse for og kompetanse innen landbruksforvaltning og gjerne erfaring fra offentlig forvaltning. Stillingen som landbruksrådgiver vil innebære arbeidsoppgaver i både Tjeldsund og Evenes kommuner.

Arbeidsoppgaver:
* Tilskuddsforvaltning innen landbrukets tilskuddsordninger.
* Saksbehandling, og rådgivning etter jordloven, konsesjonsloven og skogbrukslov.
* Saksbehandling etter lov om motorferdsel i utmark.
* Fremstilling av saker for politisk behandling.
* Oppgaver innenfor GIS og digitalt kartverk.
* Veiledning i areal, skog og landbrukssaker.
* Næringsutvikling innen fagområdet.

Andre oppgaver kan tillegges stillingen etter behov. Stillingen vil i perioder medføre mye kontakt med publikum og søkere.

Kvalifikasjoner:
Vi ønsker søkere med god landbrukskompetanse og utdanning innenfor landbruk, naturforvaltning, offentlig forvaltning og/eller andre relevante fagområder.

Det er ønskelig med erfaring fra offentlig forvaltning. Søker må ha god IT-kompetanse, og kunnskap om digitale kartløsninger. Det stilles krav til god muntlig og skriftlig framstillings-evne. Søker må ha førerkort klasse B, og kunne stille med egen bil i tjenesten.

Evne til å arbeide selvstendig, gode samarbeidsevner, fleksibilitet og personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi kan tilby spennende og varierte arbeidsoppgaver i et uformelt og godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger. Lønn i henhold til avtale. Ansettelse i henhold til lover, reglement og avtaleverk.

Nærmere opplysninger om stillingene ved henvendelse til Tjeldsund kommune, telefon 76 91 91 00 eller plan- og utviklingssjef Ole Øystein Lindebø, mobil 992 95 475.

Søknadsfrist: 17. mai 2016. >>Søknader sendes elektronisk (klikk på lenke foran) .