Startlån blir eStartlån

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

husbanken

Husbanken har utviklet en ny elektronisk løsning for startlån og tilskudd som gjør det enklere for søkeren og mer effektivt for kommunene. Fra 4. mai blir den tilgjengelig for alle landets innbyggere.

Dette er en betydelig effektiviseringsgevinst for både deg som søker, Evenes kommune og Husbanken.

Formålet med den elektroniske søknaden er først og fremst å gjøre ordningen mer brukerrettet og tilgjengelig. Målet er at søkerne skal finne all nødvendig informasjon på husbanken.no og helst kunne foreta hele søkeprosessen på egnen hånd.

På husbanken.no finner du en egen side som du kan du bruke for opplæring og veiledning.

På denne siden som er for søker vil du finne mer informasjon om startlån, beregningsverktøy og om hvem som er i målgruppen.