Ny Facebookside

lik oss p facebookVi har laget egen Facebookside for å legge til rette for ytterligere informasjon og debatt om kommunereformen.

Det nærmer seg tid for beslutning om Evenes kommune skal fortsette som egen kommune, eller slå oss sammen med andre og i tilfelle hvilke. Vi har nå laget en Facebookside for å stimulere til ytterligere debatt og gi anledning til å stille aktuelle spørsmål. Fra administrators side (rådmannen) vil vi ikke inngå i polemikk om våre alternativer i reformen. Derimot håper vi at folket vil gjøre det.

Dette er fortsatt våre alternativer

• Fortsatt være egen kommune
  • ETS (Evenes, Tjeldsund og Skånland)
  • Ofoten (Evenes, Narvik, Ballangen og Tysfjord (eller del av sistnevnte)
  • Harstad m.fl. (Evenes, Harstad, Tjeldsund, Skånland, Ibestad, Lødingen og Kvæfjord)

Kan bli endret
Samtlige kommuner gjennomfører for tiden om lag samme prosess som oss. Alternativene foran kan bli endret eller sågar falle bort dersom en eller flere av av kommunene velger et annet alternativ enn der vi inngår (for eksempel vedtar å bestå som egen kommune). Det er derfor fortsatt et litt åpent spørsmål om hva som er alternativene når kommunestyret skal fatte sitt vedtak i kommunereformen.

Vi har fra før laget en egen nettside om kommunereformen, >>den finner du her.

Her er vår nye Facebookside om kommunereformen, lik og del, del og lik og bruk den for debatt og spørsmål.

Tags: Kommunereformen