Kvitfors vannverk - oppdatert

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

vann

Ny info om Kvitfors vannverk:

Det er i kveld funnet 2 brudd på hovedledninga i Skånland. Den ene lekkasjen må utbedres i kveld/ natt. Vannforsyninga stenges og mange abonnenter blir derfor fri for vann mens arbeide pågår. De nederste abonnentene vil antagelig ha vann hele natta, men trykket blir dårligere. Vi regner med at alle i Evenes vil igjen ha normal vannforsyning i morgen tidlig.

For abonnenter i Skånland kommune, henvises det til info på Skånland kommunes facebook side.

Ved spørsmål, ring Ole Ø Lindebø, tlf 99295475

Tidligere: Det var nylig oppdaget vannlekkasje på hovedvannledning fra Kvitfors. Lekkasjen er funnet og etter hvert skal alle abonnentene i Evenes nå få vann.

Dette fører til at mange abonnenter i Evenes er fri for vann. Vi har ennå ikke oversikt over omfanget og hvor lekkasjen er. Personell er utkalt fra både Evenes og Skånland kommune.

Nærmere beskjed blir gitt her.