2 x 1400 hurra

storkForeløpige data peker på at vi var mer enn 1.400 innbyggere ved årsskiftet.

Uoffisielt var vi 1.404 innbyggere ved årsskiftet, om dette står seg blir dette det offisielle folketallet for Evenes kommune. Vi har ved flere anledninger vært i overkant av 1.400 ved utgangen av kvartal, men vi må ca. 10 år tilbake før det offisielle folketallet var over 1.400.

- Dette er i så fall en gledelig utvikling, som lover godt for Evenessamfunnet. Vekst i folketall antyder et lokalsamfunn i positiv utvikling.

Også Facebooksiden vår passerte samtidig den samme grensen, og i skrivende stund har vi 1.415 som følger Facebooksiden til Evenes kommune. Vi er dermed plutselig medlem i en litt eksklusiv klubb som har flere følgere på Facebook enn innbyggere.

Følg oss på Facebook du også, da får du tilgang til smånytt fra Evenes som du ikke får andre steder. Det gjør du enkelt ved å klikke på bildet under og klikke på Likerknappen nede til høyre på bakgrunnsbildet.