Tilstandsrapport grunnskoleopplæring 2015

skoleVi har avigitt årets rapport om tilstanden i grunnopplæringen.

Rådmannen har i dag avgitt sin årlige rapport til kommunestyret om tilstanden når det gjelder opplæringen i grunnskolen i Evenes. Rapporten skal først og fremst være et redskap for utvikling av kvalitet i skolen. Da er det viktig at flere enn kommunestyret drøfter rapporten, og kommer med forslag til ytterligere forbedringer.

Rapporten viser bl.a. at:

• Elevundersøkelsen viser likt nivå eller bedre enn tidligere år når det gjelder læringsmiljøet.
  • Resultater i form av eksamen eller grunnskolepoeng for 2015 er svært gode
  • Selv om årets resultatet er godt, er det fortsatt behov for forbedringer av resultater.
  • Alle våre elever fortsetter skolegangen over i videregående skole.

Last ned rapporten her:  pdf Tilstandsrapport for grunnskoleopplæringen 2015 (1.25 MB)

Vi håper flest mulig deltar i drøftinger om utvikling av grunnskolen. På hjemmesiden kan det gjøres ved å legge til kommentarer under denne artikkelen.

Kommunestyret skal behandle rapporten i kommende møte som er 17. desember 2015.