Bygg og bo i Evenes

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

Fra Strandvatnet - en perle i kommunesenteret

Evenes kommune tilbyr rimelige byggeklare tomter til de som etablerer seg i Evenes. På kjøpet får du GodNabo-garanti.

Dette gjør vi for at vi ønsker å dele "Midt i Opplevelsen" med enda flere enn vi som er så heldige å bo her. Tomten tildeler vi i løpet av 5 minutter, er ikke kaffen klar går det ytterligere 2 minutter.

Om en kan velge mellom sjøtomt eller litt oppi med utsikt? Selvsagt. Slike kvaliteter og andre verdier er nok avgjørende for om en velger seg tomt i Evenesmark, Bogen eller Liland. Ønsker du å vite mer, stikk innom Rådhuset for en kaffeprat, med eller uten tomtekontrakt.

Ønsker du til å begynne med å holde kaffen selv og studere i ro og mak kan du laste ned kart her og se våre reguleringsplaner her.

Les mer om Evenes i tilflytterportalen "Hit til Oss". Her presenterer vi oss bl.a. med følgende kvaliteter: en kommune med et trygt og godt oppvekstmiljø, med lav arbeidsledighet, landlige omgivelser og spennende opplevelser.

Vi kan også bidra med hjelp til finansiering av kjøp eller bygging av bolig. Mer info her.

Bilder:

Utsikt fra noen tomter på Liland.  (Facebook)

Utsikt fra noen tomter i Bogen(Facebook)

Har du planer om etablering av næringsvirksomhet?  Da er flyplassen og Evenes kommune et utmerket utgangspunkt. Se info om vår næringskonferanse 2016.