Stilling ledig

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

stilling ledig

100 % fast stilling fra og med 01.02.2016 som vedlikeholdsarbeider/vaktmester

Stillingen er knyttet til plan- og utviklingsavdelingen med primært arbeidsområde Evenes kommune, med oppmøte p.t på Evenes syke- og bygdehjem på Liland. Arbeidsområdet og oppmøtested kan bli endret.

Stillingen skal ivareta alle typer tekniske drifts- og vedlikeholdsoppgaver på kommunale bygg og kommunaltekniske anlegg. Bla vedlikehold og teknisk drift av sykehjem, skole og barnehage, kommunale boliger, kommunaltekniske anlegg mv. Andre arbeidsoppgaver kan tillegges stillingen.

Vi ønsker oss søkere med relevant utdannelse og allsidig praksis. Dokumentert relevant erfaring fra tilvarende arbeid er en fordel. Søker må ha førerkort klasse BE. Det er ønskelig med noe datakunnskap. Søker må kunne beherske norsk skriftlig og muntlig.

Vi søker etter fleksibel og engasjert medarbeider som har evne til å jobbe selvstendig, men også som en del av et team. Vi tilbyr varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et trivelig arbeidsmiljø. Evne til å arbeide selvstendig, fleksibilitet og personlig egnethet vil bli vektlagt.

Lønn i henhold til tariffavtale. Ansettelse i henhold til lover, reglement og avtaleverk.
Nærmere opplysninger om stillingen ved henvendelse til Tjeldsund kommune,  telefon 76 91 91 00.

Søknadsfrist: 17. desember 2015
Søknader sendes elektronisk via www.jobbnorge.no