Valgresultater

kommunevalg logoVi håper at hjemmesiden er til nytte også på valgdagen.

Så snart det er lov og resultater foreligger, vil vi legge ut resultater fra både kommune- og fylkestingsvalget her på hjemmesiden. Vi har begrenset kapasitet, og må selvsagt prioritere opptelling og melding av valgresultater til sentrale myndigheter. Vi regner likevel med at valgresultatet - som tidligere år - er først tilgjengelig på hjemmesiden.

I løpet av kvelden vil vi også telle opp personstemmer (det tillegget velgeren gir ved å sette kryss foran navnet på kanidaten) og slengere (kandidater som står på andre lister og føres over på egen stemmeseddel). Dette betyr at vi i løpet av kvelden eller natten kan presentere det nye kommunestyret. Det er derfor god grunn til at kommunens hjemmeside er lett tilgjengelig på valgkvelden.

Valgresultater hentes ellers fra media og departementes bettsted >valgresultat.no

I mellomtiden: Her er resultatene fra >kommunevalget 2011 og >fylkestingsvalget 2011.