Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Spennende premie

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

sykkel no

På trafikksikkerhetsdagen på Liland skole onsdag 9. september skal det være en spørrekonkurranse og rollespill.  Rollespillet er nokså dramatisk med involvering av sykebil og politi.

Fine premier er det også og hovedpremien er medsponset av Trafikksikkerhetsutvalget i Nordland og MX Sport, Evenskjer. Det er en Big Nine Image og vil passe til tur og fritid, men vil også like seg godt i terrenget der utstyrsgruppe og hjulstørrelse vil bidra med kontroll og fremkommlighet.

Spørrekonkurransen er for lag, hvor hvert lag består av minst en voksen person og et barn eller en ungdom.  Laget kan dermed bestå av flere personer og det er fine premier.  Hovedpremien er i år en sykkel som går til det barnet er ungdommen som er på vinnerlaget.  Er det flere barn/ungdommer med, trekkes premien blant deltakerne.  Vi oppfordrer derfor voksne til å stille opp sammen med sine barn/ungdommer for dette er både lærerikt og morsomt.  

I tillegg kan dere se brannbilen på skoleplassen med både blålys og sirene.   politibil

Det hele starter med et trafikksikkerhetsmøte i møterom 8 på Liland skole kl. 10.  Så fortsetter vi ute kl. 13.  Alle er velkommen.

Relatert artikkel