Harstadutredning foreligger

veivalgNå foreligger Status, utfordrings- og intensjonsbilde for kommunealternativet Harstad m.fl.

> Her er utredningen. Det gjenstår noe informasjon om enkelte kommuner, men den politisk valgte styringsgruppen har avsluttet sitt arbeid.

Fra før er det utarbeidet tilsvarende dokumenter for (klikk på lenke for dokument):

Videre prosess
Kommunestyret har vedtatt egen plan for Evenes kommunes arbeid med kommunereformen. Etter denne planen skal alternativene sammenfattes og gjøres alment  tilgjengelige gjennom hjemmeside og EvenesNytt. Dette arbeidet er begynt.

Nye folkemøter
Når alternativene er sammenfattet, vil det bli invitert til nye folkemøter. Folkemøtene har som mål å gi ytterligere informasjon og lokal debatt om alternativene. Det vil så bli gjennomført en innbyggerundersøkelse for å få informasjon om hvilke alternativer som foretrekkes av innbyggerne.

Det nye kommunestyret beslutter hvilket alternativ som skal arbeides videre med fram til endelig beslutning om Evenes skal slå seg sammen med andre kommuner eller ikke.

Les mer om på vårt nettsted om kommunereformen.