Arctic Race ønskes velkommen

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

flyplass sykler

Det er ikke mange timene før stjerne-rytterne lander på flyplassen i Evenes og ordfører i Evenes, Svein Erik Kristiansen vil ønske velkommen og arrangørene lykke til. Etter tidsplanen lander de kl. 18.05, men det gjelder å være ute i god tid.

Sammen med ordføreren vil det være en offisiell delegasjon fra Evenes kommune, Narvik og Várdobaiki. En del av ute-området vil være avsperret (se kart-foto).

Det er meldt rallare fra Narvik, drillpiker fra Tjeldsund og vi håper på enda flere. Publikum som ønsker å delta på velkomst-seremonien oppfordres til å benytte den vanlige parkeringsplassen, P5 og P4, og komme bort til det avsperrede området.

Avinor vil ønske de tre charterflyene som kommer fra utlandet velkommen med vann-kanoner.  La oss bidra med en velkomst som merkes hos Arctic Race' stjernelag med Edvald Boasson Hagen og Alexander Kristoff som norske deltakere.  Selve rittet starter torsdag 13. august og mer info sees her.

kart flyplass 0