Arctic Race til Evenes kommune

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

dybdal ordforer 1000

Deltakerne i årets Arctic Race ankommer Evenes kommune med 3 charter-fly tirsdag 11. august kl. 18 og vil bli ønsket velkommen på en behørig måte.  Vi oppfordrer deg også til å bli med på velkomsten og ønske Arctic Race 2015 lykke til.

Ordfører Svein Erik Kristiansen fra Evenes vil stå i spissen for en størst mulig gruppe som skal ta i mot både arrangører og deltakerne i årets Arctic Race.

Feltet som stiller på start i 2015 er trolig tidenes sterkeste for et profesjonelt etapperitt i Norge og vi gleder oss stort til å ønske alle velkommen til Evenes.

Vardobaiki vil delta i den offsielle delegasjonen fra Evenes kommune.  Mottakelsen skjer på flyplassen og våre nabokommuner vil delta.

Narvik kommune melder at de stiller med rallarmiljøet og lokal kultur.  Har du tid oppfordrer vi deg til å delta i velkomst-gruppa og ta vel i mot både nasjonale og internasjonale idrettsstjerner.

(Foto: fra venstre daglig leder i Arctic Race of Norway, Knut-Eirik Dybdal  og ordfører i Evenes, Svein Erik Kristiansen)

Stjerner som Alexander Kristoff kommer i gruppen og han har hatt en fantastisk sesong 2015. Etter Tour de France, der han endte på tredjeplass i etappe 15 og 21 (på Champs-Elysées), er han fortsatt den mestvinnende syklisten i årets sesong med hele 18 seiere.