Folkefest i Evenes

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

sykkel 550 trns

I forbindelse med Artic Race of Norway inviterer vi til å være med å skape liv og røre i kommunen.  Allerede 11. august kommer deltakerne med eget fly til flyplassen vår.  Så starter rittet den 13. august gjennom Evenes og vi inviterer til folkefest.

Arctic Race, nå inne i sitt tredje år, har allerede rukket å sjarmere sykkelverdenen med sine enestående fjernsynsbilder av vakre landskap.  La oss delta i festen og skape litt liv i Evenes.  De meldingene vi har fått inn er at det er i Bogen det skjer.

Vi møter opp på flyplassen vår allerede 11. august kl. 17.30.  Deltakerne ankommer kl. 18 og Evenes kommune ved ordføreren skal ønske løperne offsielt velkommen til kommunen, samt ønske arrangørene ARN lykke til.  Sammen med nabo-kommunene skal vi sette farge på ankomsten.  Narvik kommune oppfordrer til å stille i rallarutstyr og vil også stille med kulturelt innslag.  Vi kommer tilbake med nærmere info.

Selve løpsdagen starter Evenes markeringen kl. 11 ved Andersen-gården og fortsetter ved rådhuset.  Her er programmene:

arctic race bogen

head1 txt

Ved rådhuset:

• Kl. 13 – Artig reIS åff iskrem starter – Eskimonika deler ut gratis iskrem til de minste barna og vi andre får artig reIS-rabattklovn

• Kulturinnslag

• ca. Kl. 13.54 – Arctic Race passerer og du får hedersplass på Store Stå i Bogen-svingen

• Kl. 14.00 – Artig Reis åff Evenes - politiske parti duellerer på sykkel og presisjonsdryling av torskehau

• Kl. 14.30 – Klovnen Kokodeler ut premier og underholder

Salong Bozena bidrar med Artig Sveis of Evenes. Premie til vinneren av Artig Reis åff Evenes blir en luksusutgave av Artig Sveis-frisyren.

Husk at E10 stenger ca. 1,5 time før Arctic Race passerer Bogen, så vær ute i god tid.  Langs hele E10 i Bogen bør være en ypperlig arena for å heie sykelistene som passerer.  Og på i svingen ved rådhuset kan du følge deltakerne fra de kommer ned Dragvik-bakken til de passerer forbi Andersen-gården mot Snubba.

is klovn

Samarbeidspartnere er om Artig Reis åff Evenes er Ofoten Sparebank, Bunnpris, Salong Bozena og Evenes kommune.  Velkommen.

yx3Niingkroa i Bogen inviterer til kafé fra kl. 10 - 16.  De serverer også gratis Elias-is til barna.  På storskjermen blir det overføring av rittet fra TV2.  Og i tillegg vil alle som kjøper burger i denne perioden være med i trekningen av en sykkel med verdi kr. 2.000 - 2.500.

Utfordring er også sendt TV2 sin reporter Dag Otto om å kom å spise en av de største burgerne som serverers - en 1 kilos.

Vi oppfordrer deg også til å ønske deltakerne velkommen til Evnes kommune når de lander på flyplassen den 11. august kl. 18.

Lik arrangementet på Facebook

Mer om Arctic Race of Norway her.