Klart for bryggetreff

bryggelogoHvor ellers kan du bli verdensmester, spise verdens beste fiskekaker, delta på sjørøvertokt og svinge deg til dansbar musikk? På Bryggetreffet selvsagt.

Evenes kystlag inviterer til bryggetreff på Liland brygge til helga, har du ikke satt av helga så gjør det nå. Her er noen av ingrediensene:

Verdens beste fiskekaker og Thaimat
Dette er - ubeskjedent nok - Kystlagets egen beskrivelse av fiskekakene. Råvarene er skaffet til veie av kystlagets fiskere og ikke minst dyktige fiskekakesteikere. Det blir åpen bryggekafe hele dagen, og fortsettelse av suksess med Thaimat. Videre blir det salg av sveler og rømmegrøt.

hodetrillerÅpent nasjonalt mesterskap i tørska torskhaudryling.
Påmelding inne på brygga fra kl. 11:00, mesterskapet begynner kl. 12:00. Det konkurreres i tre klasser, med en premiepott på hele 10.000. Det meldes om mange habile drylere i år, så konkurransen blir deretter.

Kystlaget har tørket hau hele vinteren, så her blir det hau til alle.

Sjørøvertokt.
Den beryktede kaptein Svartøye er observert på tur hitover, og da ligger det til rette for sjøslag ute i Biscaia med to båter. Klarer barna også i år å bistå Kaptein Svartøye med i vinne tilbake skatten?

Fotoutstilling
Årets utstiller er velkjente Oddvar Voldheim, bare utstillingen er verdt et besøk til Liland brygge.

Programmet:

Fredag 31. juli:
20:00 - BryggePub og oppladning til lørdag.

Lørdag 1. august:
11:00 - Bryggekafe  åpner. Salg av fiskekaker, sveler, kaffe, og Thai-mat.
11:00 - Fotoutstilling, Oddvar Voldheim
11:00 - Registrering og påmelding til åpent nasjonalt mesterskap i tørkatorskhaudryling.
12:00 - Mesterskapet begynner
14:00 - Salg av rømmegrøt.
15:00 - Sjørøvertokt i rom sjø.
18:00 - Bryggekafeen stenger.
21:00 – Bryggefest med «KES»
01:30 - Bryggeområdet stenger.

Om KES, og noen smaksprøver:
Medlemmer: KES er et erfarent og profesjonelt liveband, med smittende spilleglede kombinert med et forrykende samspill, som gjør KES til et av ti nordnorske band du bør følge – dette er livemusikk på sitt beste. Gitar / Sang Sigurd Mathiassen Bass / Sang Geir "Ekka" Hansen. Trommer Bjørnar Horringmoe