Vårt fineste turmål

FriluftslivILLBanner

I forbindelse med Friluftslivets år er alle kommuner oppfordret til å kåre kommunens fineste friluftslivsområde.

Det er Klima- og miljøminister Tine Sundtoft som oppfordrer alle landets kommuner til å kåre kommunens fineste friluftslivsområde. Målet er at alle kommunene i landet gjør dette i løpet av Friluftslivets år.

-Jeg håper at kåringen og prosessen i forkant av kåringen gjør at flere blir inspirert til å komme seg ut på tur i sin egen kommune, og at flere får kunnskap om attraktive turmål. Jeg er sikker på at mange vil oppdage skjulte perler man ikke visste om. I løpet av 2015 ønsker jeg også å besøke noen av de områdene som kommunene kårer som sitt fineste friluftslivsområde, sier Sundtoft på departementets hjemmeside. Ministeren håper at kåringen skal skape oppmerksomhet om hvilke muligheter for friluftsliv som finnes der folk bor.

> Les mer om kåringen og brevet til kommunene på departementets hjemmeside.

Mye å velge mellom
I turkommunen Evenes vil dette bli en utfordring, vi har mye å velge mellom. Vi prøver oss likevel, og begynner med å invitere leserne til å sende inn forslag til vårt fineste turmål. Vi vil legge ut hvilke forslag som er kommet inn, og begrunnelsen for dette (ikke navn på forslagsstiller). Legg gjerne ved foto også.

Avhengig av responsen vil vi komme tilbake til hvor vi endelig skal bestemme hva som er det mest attraktive turmålet i Evenes. Vi vil også premiere forslagsstiller. Frist for å sende forslag til vårt mest attraktive turmål er 22. august

Forslagsskjema (felt med * må fylles ut):

Les også:

> Friluftsliv.