Friluftsleir for ungdom i Vassbotn

Skrevet av Renate Skredlund . i kategorien Nyheter

FriluftsleirKanopadling, natur, bålkos, villmarksmat, orientering, lavvo, samarbeid, stillhet, samhold, sosialt, fisking, stenmningsfullt...

Vil du ha en annerledes augusthelg med frilufts- og villmarksliv i fokus?  21 – 23. august arrangerer Evenes ungdomsklubb friluftsleir i Vassbotn ved Strandvannet for ungdom fra kommunen, 7. kl - 3. vgs. (skoleåret 2015/2016). Instruktører er ungdommer fra 16-17 år, samt voksne fra Speideren i Harstad. Det er gratis å delta. Speideren kjøper inn mat og har med utstyr for matlaging. Overnattingen blir i lavvo. Det vil bli aktiviteter med tau, orientering, bål, matlaging, naturkjennskap og samarbeid. Når du er påmeldt vil du få en pakkeliste med vanlig turutstyr som du kan ha med deg.

Påmelding gjøres skriftlig via e- post til: innen 13.august 2015. Oppgi: navn/adresse/alder/tlf. nr/tlf.nr foresatte/evt. matallergi/andre behov. Har du spørsmål kan du kontakte folkehelsekoordinator Renate Skredlund på oppgitte e- post adresse. Begrenset antall med plasser. Med forbehold om nok antall påmeldte. Tusen takk til Sparebankstiftelsen Nord-Norge som har vært med på å gjøre leiren til virkelighet.

Velkommen på friluftsleir!

Banner Evenes kommuneWEB komprimert