Fakta- og intensjonsgrunnlag Ofotenalternativet

OfotenNå foreligger også fakta- og intensjonsgrunnlag for kommunealternativet Ofoten.

Dette alternativet består av kommunene Evenes, Ballangen, Narvik og Tysfjord. Tjeldsund inngikk i dette alternativet tidligere, men kommunestyret har besluttet at de utgår.

Her er dokumentet: pdf Ofoten-alternativet - Fakta og intensjonsgrunnlag (1.24 MB)

Tidligere er tilsvarende Fakta- og intensjonsgrunnlag for en eventuell ETS kommune utredet, se her: pdf ETS kommune - Fakta- og intensjonsgrunnlag (1.32 MB) .

Vi arbeider for tiden med å ferdigstille intensjonsgrunnlag for kommunealternativet Harstad m.fl. (Evenes, Tjeldsund, Skånland, Harstad, Lødingen, Kvæfjord og Ibestad). Neste møte er berammet til 9. juni, det er for tidlig å si om det trenges flere arbeidsmøter.

Vi vil lage en sammenfatning når de tre alternativene som innebærer endringer i kommunestrukturen er tilsvarende utredet.