Fakta- og intensjonsgrunnlag ETS kommune

ETS Logo 2Fakta- og intensjonsgrunnlag for en eventuell "ETS kommune" foreligger nå.

Evenes kommune arbeider som kjent med kommunereformen, og det sees for tiden på følgende alternativer:

• Fortsatt være egen kommune
  • Ofoten-alternativet (Evenes, Narvik, Ballangen og Tysfjord)
  • Alternativet Harstad m.fl. (Evenes, Tjeldsund, Skånland, Harstad, Lødingen, Kvæfjord og Ibestad.
  • ETS, Evenes, Tjeldsund og Skånland

Kommunealternativet Ofoten har sitt siste arbeidsmøte fredag 22. mai, og da foreligger også her et fakta- og intensjonsgrunnlag. Kommunene Harstad m.fl. har siste møte den 9. juni.

Her er fakta- og intensjonsgrunnlaget for ETS: pdf ETS kommune - Fakta- og intensjonsgrunnlag (1.32 MB)

Når alle alternativene er utredet på samme nivå vil vi foreta en sammenstilling av disse. Kommunestyret har vedtatt egen  pdf prosessplan for Evenes kommunes arbeid (365 KB) pdf med kommunereformen. Etter denne vil det være folkemøter hvor innbyggerne får si sin mening. Det vil videre bli gjennomført en innbyggerundersøkelse før det avgøres hvilket alternativ som skal arbeides videre med.

Se også:
Vår infoside for kommunereformen
* pdf Kommunereform - Kommunikasjonsplan Evenes fase 1 (407 KB)

pdf