Folkemøte om Arctic Race 2015

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

arctic 2

Til enkeltpersoner, næringsliv, lag og foreninger i Evenes

Torsdag 13. august 2015 og fredag 14. august går første og andre etappe av årets Arctic Race of Norway gjennom Evenes kommune.

Arctic Race of Norway er et sykkelløp der verdens sykkelelite kommer til Nord-Norge for å konkurrere i verdens vakreste natur omrammet av fjell og fjord. Det er i 2015 tredje gang sykkelløpet arrangeres, og det følges av millioner av TV-seere i inn- og utland.

Den første etappen Evenes kommune vil være sterkt involvert i, vil komme inn ved Nautå og flyplassen i Evenes i nord, før rittet går gjennom kommunen ned Dragvikbakken, gjennom Bogen før de fortsetter forbi Snubba og tar av ved krysset mot Grovfjord.

En fartspreget etappe, som vi kan bidra til å gjøre enda mer fargerik og spennende, ved å bidra til å gi TV-seerne og de mer enn 1000 involverte som følger syklistene, «det lille ekstra».
Den andre etappen kommer fra Grovfjord og inn til Grovfjordkrysset før sykelistene tar av mot Bjerkvik og forbi Holmevatnet.

Det klarer vi ikke uten hjelp fra dere frivillige. Med deres kreativitet, humør, stolthet og stå-på-vilje kan vi sette Evenes på verdenskartet på en positiv måte. Det kan vi for eksempel gjøre ved å stå langs løypa med folkedans fra Tårstad, haudryling fra Liland, artige kostymer, underholdningsinnslag, servering og det man ellers måtte ha å by på.

Blir dere med? Kontakt:

Knut Eirik Dybdal 933x700

I så fall inviteres dere til informasjon og idedugnad på rådhuset 24. mars klokken 20.00-22.00.  Vi får besøk av Knut Erik Dybdal fra Arctic Race.

Vi sees!

Svein Erik Kristiansen, ordfører