Magne Kjelstad vant

Magne KjelstadVi har hatt trekning blant de første 1000 Likere av vår Facebookside. Vinner er Magne Kjelstad.

Vi gikk her om dagen ut med en liten konkurranse på vår Facebookside, og inviterte til trekning av premier blant de 1.000 første Likere av siden. Vi passerte 1.000 Likere i går, og den heldige vinner er Magne Kjelstad. Magne bor på Lillehammer, og driver firmaet Plansak AS. Premie (se bildet under) er underveis.

- Vi er godt fornøyd med at såpass mange følger oss på Facebook, neste målsetting er å passere det som tilsvarer antall innbyggere i Evenes kommune. Hjelp oss gjerne med dette ved å invitere dine venner til å like siden vår. Aktiv bruk av sosiale medier er del av vår nettstrategi, og sosiale medier er supplement til vår hjemmeside. Skal du være oppdatert om alt som skjer i kommunen, anbefales også regelmessig besøk på hjemmesidene.

Vi driver i dag flere portaler, i tillegg til hovedsiden, intranettet og Twitter har vi:

Flere portaler er under utvikling.

Nok en gang, gratulerer til Magne Kjelstad.

Premier