Viktige forhold ved kommunereformen

Vi har spurt om hva som er viktige forhold å ivareta ved valg av kommunestruktur.veivalg

På folkemøtene i forrige uke og ved elektronisk skjema her på hjemmesiden, har vi bedt innbyggere om å si fra hva som er viktige forhold å ivareta ved valg av kommunestruktur og i arbeidet med denne.

Mottatte råd finner du her:  pdf  Kommunereform -Viktige forhold å ivareta (415.25 kB)

Vi har sortert synspunktene etter hva som er det foretrukne strukturalternativet, og ser at mange synspunkt går igjen uavhengig av alternativ. Dette er et viktig materiale og råd til våre folkevalgte når de i neste omgang skal gå i drøftinger med nabokommunene. Kommunestyret skal oppsummere arbeidet så langt i sitt neste møte 11.12.2014, og vil da få seg forelagt dette materialet.

Vi takker for gode råd, og håper selvsagt på samme gode engasjement i det videre arbeidet.

Ønsker du mer info om kommunereformen? Vi har laget et nettsted hvor du finner det meste av info, >> klikk her.