Vi klargjør oss for stand

Skrevet av Renate Skredlund . i kategorien Nyheter

Logo 2

Torsdag 9. oktober kl. 18.00 åpner Evenes kommune sin stand i Skånlandhallen for å vise noen av tilbudene "Midt i opplevelsen”.

LIF, sorggruppen for Evenes og Tjeldsund, samt folkehelsekoordinator kommer. Kommer du?

Åpningen er kl. 17.00

Det skjer mye spennende; åpning med ETS kulturskoleelever, ulike foredrag med tema: Verdensdagens for psykisk helse, Bedre folkehelse, Rosa rabbagast - med og for ungdom, Mindfullness, Hverdagstress.

Noen av de som står på standene i hallen er Skånland kommune, Tjeldsund kommune, ETS medisinske senter, helsestasjonene og kommunefysioterapeut i ETS, ET psykiatritjeneste, ETS barnevernstjeneste, ETS kulturskole, UKM i ETS, bibiloteket, naturterapeuter, massører, kostholdsveiledere, samtaleterapeuter og mange flere!

Sett av ettermiddagen og kvelden! Håper vi ses på standen, som forøvrig kan friste med en liten konkurranse...