Fotokonkurranse

Budsjett-2014Hvem vil ha sitt foto på Evenes kommunes mest leste dokument?

Vi snakker selvsagt om handlingsprogram, økonomiplan, årsbudsjett og regnskap. Fjoråets konkurranse ble vunnet av Ellen K. Riise, med bilde av sønnen Snorre på toppen av Butinden. I tillegg til å pryde nevnte dokumenter, bruker vi det som forsidebilde på >> kommunens Facebookside og profilbilde på menyen >> Folkehelse på hjemmesiden. De bildene som kom inn uten å havne på forsiden i fjor, ble brukt på andre sider i handlingsprogrammet.

Nå utlyser vi ny konkurranse for forsidefoto for handlingsprogram 2015 - 2018. Bildet bør helst være stående ettersom det skal benyttes på stående A4-side, men dette er ingen betingelse.

Send ditt bilde til Steinar Sørensen innen 15.10.2014, her venter det mye heder, ære og selvsagt også et Eveneskrus.