ledig stilling2Vi har flere ledige stillinger, søk da vel.

Følgende stillinger er ledige:

Helse- og omsorgsleder
Vår dyktige helse- og omsorgsleder gjennom mange år går av med pensjon, og vi søker hans etterfølger med tiltredelse snarest mulig. Du vil hovedsakelig få ansvar for Evenes syke og bygdeheim, Hjemmetjenesten, Miljøtjenesten, Barnevernstjenesten (interkommunal tjeneste), Helsesøstertjeneste og Psykiatritjenesten. Helse- og omsorgsleder leder psykososialt kriseteam.

Ansvarsområder
Helse- og omsorgsleder har ansvar for utvikling og drift av disse områdene, og skal sikre at områdene blir drevet i samsvar med overordna føringer. Du får overordnet  ansvar for kvaliteten på tjenestene, og rapporterer direkte til rådmannen. Vi ønsker at du prioriterer at arbeidsmiljø og organisasjonskultur er tilpasset oppgavene som skal løses. Når det røyner på for innbyggere, kan du påregne å være skulder for lokalsamfunnet.

Kvalifikasjoner
Vi søker helse- og omsorgsleder med relevant universitets- eller høyskoleutdanning, og helst erfaring med ett eller flere av fagområdene. Du må være en «gjennomfører», fleksibel, effektiv og med gode samarbeidsevner. Lønn etter avtale.

Nærmere opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til helse- og omsorgsleder Gunnar Bergvik, 918 63 212, eller rådmann Steinar Sørensen 76 98 15 01.

Pianolærer
Som vertskommune for ETS kulturskole søker vi også Pianolærer i 50 % stilling.

Vi ønsker lærer som tenker helhet i forhold til arbeidet med elevene og kommunenes visjon. Læreren må kunne undervise elever i alle aldre fra nybegynnere til viderekomne, og motivere elevene både til samarbeid og egenutvikling. Kulturskolen har nært samarbeid med grunnskolen og det frivillige kulturliv.

Søker må ha relevant utdanning. Aktuelle søkere blir innkalt til intervju. Arbeidsvilkår etter gjeldende avtaleverk. For ansettelse må tilfredsstillende politiattest leveres.

Nærmere opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til rektor Evald Joakimsen telefon 77 08 94 75 eller 918 79 967.

Liland skole - Renholdere

Fast stilling 50 %, vikariat 67 % stilling.

Vi har en fast renholdstilling på  50% stilling fra og med 01. januar 2015, vikariat renholdstilling 67% på fra medio november. .

Nærmere opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til rektor Kjersti Markusson telefon 76 98 16 01 eller 971 78 838.

Søknad sendes på fastsatt skjema som hentes her:  default  Søknad om stilling (Link)

Søknadsfrist 9. oktober 2014.