Ut av komfortsona

kvinnenettverk narvikregionen

8 kvinner får i to dager vært litt "utenfor komfortsona" - som deltakere på kurs i strategisk kompetanse - presentasjonsferdigheter.

Kurset legger opp til at du skal ut av din egen "komfortsone", samtidig som du hele tiden har "kontroll" i betydningen av at du lager din egen  utviklingsplan - dvs. du skal "hoppe etter deg selv", og ingen andre!

**Kursleder Bent Myhre:
- "Jeg har i mange år arbeidet med strategisk kompetanseutvikling innen det private- og det offentlige, og jeg er trygg på at det er avgjørende for kvinner i ledelse og nøkkelposisjon å tilegne seg gode ferdigheter innen presentasjon, pedagogikk osv. Disse ferdighetene gjør deg ikke bare i stand til å få større gjennomslag for dine ideer/forslag, men vil også gjøre at du kan gjennomføre mer effektive møter etc."

Pris for ansatte i kommunene er kr 1.250,- og 1.550,- for andre deltakere. Prisen inkluderer to hele dager, inkl. materiell, lunsj og personlig veiledning. Detaljert program sendes hver enkelt nærmere kursstart.

Kurset i Evenes er torsdag 27. - fredag 28. november 2014 meld deg på >>her

Les mer på hjemmesiden til Narvikregionens næringsforening og på FBsiden til Kvinnenettverk Narvikregionen