Learn Norwegian

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

norsk-kurs

Information in English will follow.

Evenes kommune har inngått avtale med Folkeuniversitetet i Nordland om norsk-opplæring.

Vi inviterer her de av våre utenlandske beboere som ønsker å lære norsk til kurs.  Dette gjelder ikke flykninger som har krav på norskopplæring.  Oppstart 28. august kl. 18 på det gamle rådhuset i Bogen.

Kurspris pr. person, kr. 4000,- for 24 timer med lærer og full tilgang til Migranorsk som kan studeres på PC hjemmefra. Alle må ha egen PC.  Ingen bøker kommer i tillegg, men hvis ønskelig, kan arbeidsbok kjøpes for kr. 350 kr. pr. stk. Lærer vil bli Ingrid Astrup. Kontakt Folkeuniversitetet for informasjon and registrering.

Learn Norwegian in Evenes, Bogen:

Folkeuniversitetet will start a course in basic Norwegian.

Starting the 28 August at 6:00 to 8:00 p.m. at the old city hall, address is Strandveien 35 in Bogen. Target group is beginners with no or very little previous knowledge of Norwegian.  Price per person is kr. 4000, -. There must be at least 6 students.  The course is 24 hours. Everyone must have their own PC. No books are extra, but if desired, can be purchased for a workbook for kr. 350Teacher will be Ingrid Astrup.

Please contact Ingrid Astrup on email for more information and registration.  They need name, address, phone no. and date of birth.  You may also contact Evenes kommune by email or phone 76 98 15 05 for more information.