Evenes er folkehelsekommune

Folkehelse-fra-ButindEvenes har fra i dag status som folkehelsekommune.

Formannskapet har i dag enstemmig vedtatt å inngå samarbeidsavtale med Nordland fylkeskommune om satsing på folkehelsearbeid, les avtalen:  pdf  Folkehelseavtale (349.66 kB)  Prioriterte målgrupper er unge og eldre, og vi vil arbeide for å få til felles aktiviteter for disse målgruppene. Denne høsten vil vi prioritere at folkehelseperspektivet skal gjennomsyre hele virksomheten, som ledd i satsing på barn og unge åpner vi ungdomsklubben og vi vil lage 1. generasjon folkehelseplan.

- Dette er en viktig dag for hele kommunen. For å feire dagen tar hele kommuneadministrasjon i ettermiddag en felles utflukt via Voldbuvegen til Lilandveten.

For å tilrettelegge for informasjon om folkehelsearbeidet har vi laget et egent menypunkt på hjemmeside, >> ta en titt. I stedet for å fortelle hva kommunen tenker, er vi best interessert i dine innspill til folkehelsetiltak i Evenes. >>meld dine forslag her