Flere ledige stillinger

ledig stilling2Vi har følgende ledige stillinger i Evenes kommune:

Regnskapskonsulent/sekretær 100%

Økonomiavdelingen drives felles med Tjeldsund kommune, og oppgavene vil være innfordring og arbeide med skatt- og kommuneregnskapet. Arbeidsoppgavene kan om nødvendig bli tilpasset kvalifikasjonene til den som får stillingen og også endres over tid.

Arbeidssted er vårt rådhus i Bogen i Evenes. Grunnet samarbeid med Tjeldsund kan det påregnes kontordager på Hol.

Vi søker en person med relevant høyskole- eller universitetsutdanning og helst erfaring fra begge arbeidsområdene. Søkere uten høyskoleutdanning, men med relevant praksis kan bli vurdert og oppfordres til å søke.

Nærmere opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til leder økonomiavdelingen Hugo Heimgård, 76 98 15 37, eller skatteoppkrever Anita Aarsund, tlf. 76 91 91 55.

Flyktningkoordinator  100%

Stillingen omfatter ansvar for iverksetting av kommunens ansvar etter introduksjonsloven og eget introduksjonsprogram.  Søkere har primært ansvar for å koordinere offentlig og privat innsats for å inkludere nye innbyggere. Du bør ha migrasjonsfaglig innsikt, og det forutsettes evne til å kommunisere og til å arbeide selvstendig. Stillingen er direkte underlagt rådmannen og inngår i rådmannens ledergruppe.

Ønskede kvalifikasjoner: Relevant høyskole, gode samarbeidsevner og egnethet  vil bli vektlagt.

Nærmere opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til Flyktningkoordinator  Ellen Kristin Riise 769 81 504, eller rådmann Steinar Sørensen telf 769 81 501.

Liland skole

søker lærer i nordsamisk i inntil 24 % stilling fra 01.08.2014. Slik elevtallet ser ut nå, vil det bli 3 små grupper med samisk 3 på hhv små- ,mellom- og ungdomstrinnet.
Liland skole er en 1-10 skole med ca 170 elever. Det er en klasse på hvert trinn og vi er til sammen 31 ansatte. Nærmere informasjon kan du få hos rektor Kjersti Markusson tlf 76981601.

Evenes Syke- og Bygdehjem

Evenes syke og bygdeheim er et sykehjem med to avdelinger med totalt 20 plasser, og har følgende ledige stillinger:

• 100 % sykepleierstilling, tredje hver helg
  • 19,13% helsefagarbeider helgestilling med jobb hver andre helg, vikariat ut 2014.
  • 18,43% helsefagarbeider helgestilling med jobb hver andre helg

Nærmere opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til Gunnar Bergvik, 918 63 212. eller Stine Fedreheim 769 85 405.

Hjemmetjenesten:

88,73% Helsefagarbeider natt start september/oktober -2014

Nærmere opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til Gunnar Bergvik, 918 63 212. eller Ann Kristin Skånhaug 769 85 804,

Ferievikarer: Det søkes også ferievikarer for ferieavviklingen i for Hjemmetjenesten, Evenes Syke og Bygdehjem og Miljøtjenesten.

Liland barnehage

Liland barnehage er en 2 avdelings barnehage som ligger i fine landlige omgivelser. Vi har følgende ledige stillinger:

• Pedagogisk leder vikariat 100% stilling barnehageåret 2014-2015
  • Pedagogisk leder engasjement 100% stilling barnehageåret 2014-2015 ( med forbehold om tilstrekkelig antall barn)

Nærmere opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til styrer for Liland barnehage Linda Øyvor Østnes  769 81 400

Søknad sendes på fastsatt skjema: pdf  Stillingssøknad (185.37 kB)  som sendes:

Evenes kommune
postboks 43