Tilskuddsportalen for lag og foreninger

Skrevet av Per-Kaare Holdal . i kategorien Nyheter

Tilskuddsportalen for lag og foreninger er et nettsted med over 1300 ulike støtte- og tilskuddsordninger i privat og offentlig sektor. Illustrasjon av nettstedet.Evenes kommune inviterer frivillige lag og foreninger til Kick-off i bruk av Tilskuddsportalen. Lær om alle mulighetene innenfor tilskuddsverden og om hvordan du kan skrive bedre søknader.

Portalen har over 1400 tilskuddsmuligheter og er et verktøy for å finne tilskudd, samarbeide og dele informasjon. Det er gratis å bruke portalen.

Tid: Onsdag 23. april kl. 17.00-20.00 Sted: Evenes rådhus

• Finne tilskudd å søke på

• Generelt om tilskudd

• Tips til bedre søknadsskriving

• Bruk av Tilskuddsportalen lag og foreninger

• Lese siste nyheter om tilskudd

• Dele informasjon og lære av hverandre

• Motta viktig informasjon fra kommunen

• Få et månedlig nyhetsbrev med tips om tilskudd

Kursleder: Per Egil Bakke fra Scan4news.

Velkommen!

Hvis det er aktuelt for ditt lag eller forening kontakt:   Steinar Sørensen, rådmann, E-post: , telefon: 913 73 982 eller

Per-Kaare Holdal, leder fellesavdelingen, E-post: , telefon: 769 81 505.

Vi må ha navn og e-postadresse. Når du er ferdig på kurset og vi har registrert deg og din forening vil du få tilgang til tilskuddsportalen. Takker du ja får du tilgang til alle tilskuddene som finnes i portalen.