Ledig stilling, leder fellesavdelingen

PotetKommune-Norges mest allsidige stilling er ledig, er du?

Du bør være like allsidig som en potet.

Stilling som leder av vår Fellesavdeling med ansvar for post og arkiv, kultur, valg, næringssaker, startlån, eiendomsskatt, boligforvaltning, økonomistyring og – rapportering, pedagogiske råd, salgs- og skjenkebevillinger og annen generell saksbehandling. Om du ønsker et bredere saksområde, kan du også få være stedfortreder for rådmannen.

Om du er skorvat og grodd, må du likevel være energirik og gi næring til fortsatt utvikling av våre tjenester. Vi forventer at du har minimum 3-årig utdanning fra høyskole eller universitet. Du bør mer la deg inspirere av allsidige oppgaver mer enn å gå i dybden på et smalere felt. Søkere med god IT-kompetanse foretrekkes under ellers like vilkår.

Vi ønsker deg på plass i løpet av mars. Lønn etter avtale, STK ikke fastsatt.

Ytterligere informasjon ved henvendelse leder av Fellesavdelingen Asbjørn Johansen, 76 98 15 05 eller rådmann Steinar Sørensen 76 98 15 01.

Søknad fremmes på pdf  Stillingssøknad (185.37 kB)  innen 18.12. 2013 til

Evenes kommune
pb. 43

8539 Bogen i Ofoten eller til .