Tilstandsrapport grunnskoleopplæring 2013

skoleHer er årets rapport om tilstanden i grunnopplæringen.

Rådmannen har i dag avgitt sin årlige rapport til kommunestyret om tilstanden når det gjelder opplæringen i grunnskolen i Evenes. Rapporten skal først og fremst være et redskap for utvikling av kvalitet i skolen. Da er det viktig at flere enn kommunestyret drøfter rapporten, og mulige forslag til forbedringer.

Rapporten avdekker som tidligere at:

• Evenes har høyere innsats i skolen enn kommuner flest. Dette gjør at vi bruker mer penger per elev, og har mindre gruppestørrelser enn de fleste andre. Dette er et godt utgangspunkt for å gi kvalitet i opplæringen.
  • Vi har et potensial for videre utvikling når det gjelder læringsmiljø og resultater.

Last ned rapporten her:  pdf  Tilstandsrappport grunnopplæringen 2013 (1.44 MB)

Vi håper flest mulig deltar i drøftinger om utvikling av grunnskolen. På hjemmesiden kan det gjøres ved å legge til kommentarer under denne artikkelen.

Kommunestyret skal behandle rapporten i kommende møte.