Brygge-Quiz

bryggelogoKystlaget har fått seg ny spørrebok, slikt kan det bare bli quiz av.

Kystlaget begynner turneringen allerede kommende fredag 24. mai, med innledende runde. Så følger:

31. mai: Mellomrunde
7. juni: Le Grand Final

- En må selvsagt ikke delta på alle rundene. Vi kårer et mesterlag for hver kveld og en sammenlagtmester, sier kystlagets leder Linn Anita L. Ravn. Hun får reaksjoner på at folket er er sultne på quiz, så her kan det lønne seg å være på plass når dørene åpner fredag kl. 20:00. Det ryktes at flere av lagene i Evenestrimmen tenker seg på brygga, for å vise at de er like spreke i toppen som i føttene. Linn Anita håper å treffe både kraftkaran, luftens baroner og mange flere til helga.

- Bryggas quiz har lite eksamenspreg over seg, så her byr vi på en trivelig kveld i koselige bryggeomgivelser, avslutter Linn Anita L. Ravn.

Quiz 1

Quiz 2