Sommerjobb 2013

sommerjobbVi gir sommerjobb til ungdom, da må du søke innen 1. mai.

Evenes kommune kan også i år tilby ungdom sommerjobb, eller vi gir tilskudd til arbeidsgivere slik at de gir sommerjobb. Kommunens prioritering vil i utgangspunktet være slik:

1. født 1995
2. født 1996
3. født 1994
4. født 1997

Også andre aldersgrupper vil komme i betraktning. Studenter med hjemstedskommune Evenes kan også søke.

Søknadsskjema for ungdom (word): icon Sommerjobb for ungdom Søknadsskjema (30 kB)
Søknadsskjema for arbeidsgiver: icon Sommerjobb for ungdom, arbeidsgiversøknadsskjema (49.65 kB)
Retningslinjer: icon Sommerjobb ungdom - Retningslinjer (51.2 kB)

Søknadsfrist 1. mai. Vi anmoder arbeidsgivere, både kommunale og private til å melde sin interesse. Rydding, vasking, slåttehjelp, plenklipping, husmaling osv. kan være aktuelle arbeidsoppgaver. Søknadsfrist for arbeidsgivere er 8. mai. Søknader fra ungdom eller arbeidsgivere sendes til:

eller Evenes kommune,
Postboks 43,

8539 Bogen i Ofoten

Nærmere opplysninger kan fås ved å kontakte Bjørn Erik Strømsnes på tlf. 769 81 503, eller