Ledig stilling som styrer

ledig stilling2Vi har 100 % stilling som styrer ved Liland barnehage ledig med snarlig tiltredelse.

Liland barnehage har to avdelinger med barn i alderen 1 – 6 år. Evenes kommune har full barnehagedekning.

Vi søker utviklingsorientert og tydelig leder, og du må ha utdanning som førskolelærer eller annen likeverdig utdanning.

Stilling som styrer inngår i rådmannens ledergruppe, med rådmannen som nærmeste overordnet.

Tilsetting skjer i samsvar med lover, reglement og gjeldende tariffavtale. Politiattest av ny dato må framlegges før tiltredelse.

Nærmere opplysninger om stillingen: Liland barnehage 76 98 14 00 eller rådmann Steinar Sørensen 76 98 15 00.

Vi ønsker at du bruker vårt søknadsskjema: pdf  Stillingssøknad (185.37 kB) .

Søknad med kopi av attester og vitnemål sendes Evenes kommune, postboks 43, 8539 Bogen i Ofoten eller innen

1. mars 2013